U bevindt zich hier: Home > Over Olympia Run

Over Olympia Run


De Zeeland Supply Olympia Run is een loop over 4 afstanden. Dit evenement is met zo’n 300 deelnemers een heel populaire loop voor jong en oud.

De wedstrijd speelt zich af in 4 categorieën:
1)      500     meter voor de Kids
2)      5,2      kilometer
3)      10,4    kilometer
4)      15,6    kilometer

De kwaliteit van de lopers varieert van mensen die voor het eerst sportschoenen zien tot de gevorderde loper. Maar voor de Zeeland Supply Olympia Run geldt nu alweer voor het tweede jaar : meedoen is belangrijker dan winnen!

Vanwege de diverse afstanden is de Zeeland Supply Olympia Run een goede gelegenheid om eens mee te doen, samen met je collega’s, vrienden, club of familie en te kijken hoe het met de conditie is gesteld. En anders alleen al voor de gezelligheid, want er wordt gestart nabij de tent op het parkeerterrein van Mixed Hockeyclub Olympia in de Oude Vaart, waar je na afloop de resultaten nog eens kan bespreken onder het genot van een drankje.

Inschrijving/registratie vanaf 13.00 uur in het Clubhuis van MHC Olympia

Bij voorkeur via digitale voorinschrijving. Inschrijven is ook mogelijk ter plekke, in het clubhuis van MHC Olympia tot uiterlijk een half uur vóór de start, om 14:30 uur. Als je digitaal ingeschreven ben, ook aanmelden in het clubhuis!!

Betaling

De inschrijvingskosten bedragen €3,00 voor de Kids en € 5,00 voor de andere afstanden. Betaling a contant bij de inschrijftafel in het clubhuis van MHC Olympia.

Start

Om 14.45 uur start de Kids Run en de andere afstanden om 15.00 uur.

Parcours

Het parcours is geheel verkeersvrij, over voet- en fietspaden in de Oude Vaart, Terneuzen

Tijdwaarneming

Van elke Runner wordt op zijn/haar afstand de finishtijd geregistreerd. Om de registratie van de afstanden goed gescheiden te houden blijven de Runners per afstand op het parcours en gaan niet bij elke passage bij het parkeerterrein door de finish. Na afloop van de Run volgt de prijsuitreiking in de tent op het parkeerterrein om 17.00 uur,  gevolgd door een grandioze verloting!!

Omkleden/Douchen

In de kleedkamers/douches van MHC Olympia en de Korfbal vereniging

Prijsuitreiking

De prijsuitreiking begint om 17.00 uur in de tent op het parkeerterrein. Gevolgd door een grandioze verloting.

Spetterend optreden met life muziek

Na de verloting gaan we lekker feesten, wij hopen en een gezellige avond van te maken.